2011. február 13., vasárnap

HISZEL A SIKEREKBEN..?






KÖVETHETŐEK-E A SIKEREK...!

Kövesd az Álmaidat...!

Képzeld el, hogy mész az utcán és hirtelen megjelenik előtted "Aladdin csodalámpájából a Dzsinn", és ezt mondja Neked:”Teljesítem 1 kívánságod". Mit szeretnél, mire vágysz? Kívánságod számomra parancs...!
Te mit kívánsz..?

Szeretett,boldogságot, világbékét, gazdagságot, több pénzt, szabadságot, egészséget, új partnert, segíteni másoknak..? Mi az, amit ha megvalósítasz, elérsz vagy tulajdonosává válsz, azt az érzelmet váltja ki belőled, amit állandósítani akarsz magadnak..?
A legfontosabb az, hogy megtaláld önmagad, szenvedéllyel végezz valamit és ez a valami maradandó legyen, vagyis a következő generáció (is) fejlődni tudjon azáltal, amit te teremtettél ezen a földi pályafutásod során.

Naponta döntések ezreit hozod meg, gondold csak át egy napodat..!


Miért kelsz fel reggelente, miért teszel meg ezt vagy azt? Életedet sorozatos “Miért?”-ezekre adott válaszaid ,döntéseid,,alapján éled. Te választasz munkahelyet, Te választasz párt, és te döntesz arról is, hogy megfelel e neked az a tevékenység, amit végzel, vagy jó-e neked az a kapcsolat, amiben élsz..? Nincs mentséged, mert te hozod meg a döntéseidet! Fel kell vállalnod gondolataid, döntéseid, szavaid és cselekedeteid következményét, azaz fel kell vállalnod "életedért a felelősséget"..!

Kövesd az Álmaidat..!
Merd megálmodni az életed és megélni az álmodat...!

Kövesd az Álmaidat...!

CÉLOM, hogy arra inspiráljalak, "Gondolkozz és Gazdagodj"..! Miképpen a Napóleon Hill könyvében is olvashatod. A gazdagság nem egyenlő a kapzsisággal, nem egyenlő a fukarsággal. A gazdagság = azzal, hogy te gazdálkodsz az Időddel és, te befolyásolod anyagi helyzeted alakulását. Rajtad múlik, hogy hajlandó vagy-e változtatni gondolkodásodon, szokásaidon és elindulni abba az irányba, melyet elképzeltél magadnak. Ha Neked még nincsenek elképzeléseid az Életedet illetően, akkor ennek az oldalnak a tartalma nem biztos, hogy érdekes lesz a számodra…!

CÉLOM, hogy arra inspiráljalak..!
Gondolkozz, hogy mi az, amivel valóban szívesen töltöd el az idődet, amit szenvedéllyel végzel vagy végeznél..?

CÉLOM továbbá, hogy ezen oldalt lelkes, kedves, segítőkész,hiteles,követő,barátságos és fejlődésre nyitott emberekkel,barátokkal,ismerősökkel, bővítsem a világ minden tájáról.



http://www.titokfilm.hu/thesecret/

Nincsenek megjegyzések: